Over ons


(h)eerlijk vlees

Ons rundvlees

Op de boerderij van Jan van Raalte in het dorp Lutten, houden wij op natuurlijk verantwoorde wijze ons rundvee. 

In de zomer scharrelen onze runderen in de wei waar zij in groepen een diervriendelijk bestaan leven. 's Winters hebben zij de beschikking over ruime stallen voorzien van stro en krijgen verantwoord plantaardig voedsel zoals hooi, mais en aardappelen. Dus geen krachtvoer of groeibevorderaars. 

Het op deze wijze houden van runderen levert mals vlees op van eerste klas kwaliteit. Dat 100 % natuurlijk is: dus zonder kleur-, geur- en smaakstoffen.

Ons varkensvlees

Ons varkensvlees is van Hollandse afkomst, het groeit op in het Vechtdal gebied (Ommen, Dalfsen). 

Het is heerlijk en eerlijk, sappig en neutraal van smaak en bevat waardevolle voedingstoffen voor het menselijk lichaam.

Wij verwerken het vlees in onze worstmakerij naar de welbekende specialiteiten, vleeswaren en vleesproducten.

Kiest u bewust & voor smaak? Kies voor Boerderijkip!

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag– en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proeft u!

3 garanties voor een verantwoorde smaak:

  1. (H)eerlijke Hollandse Scharrelkip
  2. Kippen scharrelen in overdekte vrije uitloop
  3. Ambachtelijke smaak, dankzij beter leven & vakmanschap
Wij draaien op Uw Slager